nedelja, 22. december 2013

PROMETNA VARNOSTDragi moji sošolci in prijatelji!

Povedal vam bom o nesreči, ki se mi je zgodila v začetku počitnic lansko leto, natančneje 16. 6. 2012. Nič mi nista pomagala registriran motor in vozniško dovoljenje, ker sam nisem bil previden (prevelika hitrost).

S Tilnom sva bila na obisku pri prijatelju. Ura je 23.00, odpeljeva se domov, ovinek, tresk in zame za nekaj dni tema. Tilen ni videl, kaj se mi je zgodilo, na cesti vidi čelado, kliče, z mobilnim telefonom sveti, nič. Pokliče prijatelja, pri katerem sva bila, prihitita on in njegov oče z baterijo. Najdejo me v grapi pod cesto, nujno je bilo poklicati zdravnika, policijo in še reševalce, da so me prinesli iz grape.

Sledili so dnevi v bolnišnici, slikanja, razni pregledi, operacije, terapije. Ko to pišem, je od nesreče minilo 19 mesecev, pa zdravljenje še ni končano. Ostale bodo vidne posledice.

Tudi vam, profesorice in profesorji, ki ste me učili, bi se rad lepo zahvalil, da ste me razumeli in mi pomagali, da sem kljub izostankom, ki jih ni bilo malo, uspešno zaključil 4. letnik. Hvala!

Sošolci in prijatelji, vozite počasi, upoštevajte prometne znake, saj nam ob cestah »govorijo«, a jaz jih nisem »slišal«.


Matjaž Zalaznik, 5. T

Ni komentarjev:

Objavite komentar