sobota, 21. februar 2015

INFORMATIVNI DAN 6

TEHNIK STROJNIŠTVA PTI

 V petek, 13. 2. 2014, sem se udeležil predstavitve izobraževalnega programa Tehnik strojništva PTI.
Obiskovalcev ni bilo veliko, vsi pa so se zelo zanimali za program. Prijazno jih je sprejel učitelj Borut Brulc in jih natančno informiral o izobraževalnem programu, predmetniku, vpisnih pogojih, poklicni maturi in raznovrstnih dejavnostih na šoli. Prav tako jim je prišla zaželeti dobrodošlico ravnateljica.


Zatem smo si odšli ogledat učilnico za CNC, kjer nas je lepo sprejel učitelj Jože Stepan. Pokazal nam je delo na računalnikih, CNC-strojih in nam pokazal dela, ki so jih naredili dijaki.

Po končani predstavitvi sem vprašal obiskovalce o vtisih. Prav vsi so povedali, da se jim je šola zdela velika in se spraševali, ali bi se v njej lahko izgubili. Navdušeni so bili nad predstavitvijo v CNC-učilnici, učitelja sta se jim zdela prijazna in strokovno zelo dobro podkovana. Tudi oče enega od mladostnikov je bil prijetno presenečen nad predstavitvijo, predvsem pa si je želel, da bi njegov sin pri nas dobil takšno izobrazbo, ki bi mu omogočila dobro zaposlitev v industriji.


Učitelj Stepan je dejal, da obiskovalcev ni bilo veliko, vsem pa je želel, da bi se kvalitetno usposobili za kasnejšo zaposlitev. Učitelj Brulc je dejal, da je bil prvi vtis obiskovalcev zelo pozitiven in vsem zaželel vse najboljše, predvsem pa veliko znanja.


Martin Zagorc, 3. O

Ni komentarjev:

Objavite komentar