torek, 17. februar 2015

INFORMATIVNI DAN 3

AVTOSERVISER SPI


Predstavitev programa Avtoserviser SPI je vodil učitelj prakse Miha Škoda. Učilnica je bila polna radovednih mladostnikov in njihovih staršev. Učitelj je najprej predstavil šolo, njeno bogato zgodovino, nato opisal vse programe, ki jih izvajamo na šoli, kasneje pa je zelo natančno predstavil program Avtoserviser SPI.
  


Razlagal je zelo podrobno in, sodeč po komentarjih obiskovalcev, tudi zanimivo. Ker je bila predstavitev zelo natančna, obiskovalci niso imeli dosti vprašanj. Med predavanjem je prišla v razred ravnateljica in bodoče dijake spodbudila k vpisu na našo šolo. Zanimiva nama je bila njena izjava, da naši šoli rečejo Teksas, da je ona njen šerif, profesorji pa njeni pomočniki. Ko je odšla, sta v razred stopila predstavnika avtomobilskega podjetja, predstavila svoje delo in podjetje ter razveselila mlade obiskovalce, da bodo lahko v tem podjetju opravljali obvezno prakso, kasneje pa se tam tudi zaposlili.

Po predstavitvi v razredu je učitelj obiskovalce odpeljal na ogled avtoservisnih delavnic.


Ko smo mladostnike vprašale, ali jim je bila predstavitev všeč, so bili komentarji zelo pozitivni. Večina vprašanih je odgovorila, da se bodo vpisali na našo šolo. Tudi starše je navdušila predstavitev in vsi bi z veseljem svoje sinove vpisali v program Avtoserviser SPI.



Pia Ščap, Mirjana Nikolić, 2. K

Ni komentarjev:

Objavite komentar