četrtek, 8. oktober 2015

NAGRADA RAVNATELJICI ZA POSEBNE DOSEŽKE NA PODROČJU SREDNJEGA ŠOLSTVA
5. oktobra 2015, na svetovni dan učiteljev, je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport podelilo nagrade na področju šolstva za leto 2015. 

Na področju srednjega šolstva sta bili podeljeni le dve nagradi. Nagrado za posebne dosežke je dobila ravnateljica Fani Al-Mansour. 


Za uspešno šolo se je treba truditi pri delu z dijaki na šoli, pomembno pa se je vključevati tudi v različne projekte doma in v tujini. Nagrada dokazuje, da je trud ravnateljice, kot tudi vseh učiteljev, opažen.

 
»Zelo ponosna sem na nagrado. To je priznanje za moje delo, ki ga opravljam kot ravnateljica in predsednica Zveze srednjih šol in dijaških domov Slovenije, pa tudi priznanje naši šoli. Dijaki in zaposleni so lahko vsaj malo ponosni name, ker znam zanje marsikaj postoriti v okviru vzgoje in izobraževanja,« nam je ravnateljica povedala dan po prejemu nagrade. Želi si, da bi bila njena nagrada spodbuda vsem zaposlenim na šoli, naj bodo še uspešnejši pri delu z dijaki in v medsebojnih odnosih. 


»Vsak dijak je zame izziv. Želim jih pripeljati do uspešnega zaključka srednješolskega izobraževanja. Naj vedo, da so lahko po končanem strokovnem izobraževanju marsikje uspešni,« je še povedala ravnateljica. 

Gospa ravnateljica, čestitamo za nagrado in želimo še veliko uspehov na očitno dobro začrtani poti.


Martin Dolinšek in Mark Gregorič, 2. i

Nik Pajnič in Kristjan Purkeljc, 4. z
 
Mentorji:
Breda Tekavec, Andrej Golinar, Jernej Krenčan in Matjaž Mlinšek

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar