nedelja, 19. oktober 2014

VTISI S ŠPORTNEGA DNEVA

9. oktobra 2014 smo imeli prvi športni dan. Na izbiro smo imeli plavanje v Atlantisu, bowling v Klubu 300, kolesarjenje in pohod na Rožnik, Golovec in v Mostec. Dijaki so nam zaupali svoje vtise.

Popoldne, ob 12.15, smo se dijaki SPSŠB zbrali pred Klubom 300, kjer smo pomalicali in se odpravili v klub. Najprej smo se preobuli v posebne čevlje, nato smo se porazdelili v skupine in se odpravili na steze. Vsaka skupina je imela svojo. Uro in pol smo podirali keglje in se pri tem veliko zabavali ter nasmejali.
Mark Gregorič, 1. I


Dijaki 1. letnikov smo se odpravili na pohod od Fužinskega gradu do Golovca. Ob 10. uri smo se zbrali na avtobusnem parkirišču. Vsak se je javil svojemu razredniku in dobil malico. Malico smo pojedli kar na parkirišču, potem pa smo se odpravili na pot. Med pohodom smo se na določenih mestih tudi ustavili in počakali, da smo se zbrali dijaki in učitelji. Pohod smo končali približno ob 11.40, nato je vsak odšel svojo pot. Imela sem se zelo lepo.
Albulena Delijaj, 1.IO


Foto: Albulena Delijaj

Tudi dijaki vseh letnikov nižjega izobraževanja smo se udeležili četrtkovega športnega dne. Ker obiskujem prvi letnik, sem odšla na pohod po Golovcu. Zbor dijakov je bil ob 10. uri. Ko je razredničarka zabeležila naš prihod, smo dobili malico. Zatem smo odšli v gozd. Kar nekaj sošolk je bilo utrujenih od hoje, zato smo velikokrat počivale. Srečno smo prispele do cilja. Tam smo se zopet morale javiti naši razredničarki. Pohod nas je zelo utrudil in bolečine v nogah smo čutile še naslednji dan.
Božana Šešić, 1. P

V Atlantisu nas je najprej pričakal reševalec iz vode. Po pozdravu nas je seznanil s pravili obnašanja in uporabo bazenov. Na recepciji smo dobili zapestnice za vstop. Hitro smo se preoblekli in stekli v bazen. Plavali smo, se potapljali, družili in uživali v umetnih valovih ter se sproščali v masažni kadi. V vodnem parku smo bili 4 ure. Po končanem plavanju smo dobili malico, zatem pa odšli domov.

Boris Ivanoski, 1. I

Ni komentarjev:

Objavite komentar