nedelja, 7. september 2014

POČITNICE IN PRVI ŠOLSKI DAN

Moje počitnice so se začele z odhodom v Izolo, kjer smo se z rokometnim klubom udeležili evropskega rokometnega festivala Eurofest.  Vsak dan smo odigrali vsaj eno tekmo in osvojili prvo mesto. Po koncu 6-dnevnega Eurofesta nisem treniral dva tedna, potem pa je bilo odmora konec in treningi so se spet pričeli. Prvi šolski dan je bil zanimiv predvsem zato, ker sem spoznal nove sošolce.
                                                                                          
Matej, 1. G

Najprej sem odšel na morje. Kampiral sem v kampu Pineta, zatem v Zambratiji. Po prihodu domov so se začeli nogometni treningi. Zaradi priprav na novo sezono sem začel trenirati 2-krat na dan. Žoga je postala moja najboljša prijateljica. Žal sem se zadnji teden avgusta poškodoval in nisem mogel trenirati. Zdaj je že bolje in kmalu bom začel trenirati s polno paro. Čakajo me namreč turnirji v malem nogometu. Prvi šolski dan je kot vsako leto doslej potekal brez posebnosti, ocenil bi ga kot »uspešen dan«.

Uroš, 1. I

Počitnice sem preživela kar doma. Družila sem se s fantom in prijatelji, večino časa pa počivala zaradi bolezni. Tako sem komaj čakala pričetek pouka, saj so mi bile počitnice zelo dolgočasne.
Prvi šolski dan je minil tako kot vsi ostali šolski dnevi, hitro in zabavno.

Nina, 2. C

Poleti sem največ časa preživel na otoku Krk. Najbolj so mi v spominu ostale vodne norčije. Veliko sem smučal na vodi in se vozil s tubo. Z družino smo tudi potovali po Nemčiji. Že v času počitnic sem veliko razmišljal, kakšen bo moj prvi šolski dan. Po nekaj dneh v novi šoli lahko zatrdim, da je bil moj strah pred srednjo šolo odveč in je že povsem utonil v pozabo.

Martin, 1. I

Moje poletne počitnice so se pričele zelo delovno. Štirinajst dni sem na morju pomagal pri varstvu otrok s posebnimi potrebami. Po morju sem ostanek počitnic preživel v domačem okolju. Prvi dan pouka sem bil zelo presenečen – nisem mislil, da so na tej šoli tako topli in prijazni ljudje. To je bil eden izmed boljših prvih šolskih dni.

Nejc, 1. G

Po uspešno opravljenem prvem letniku so se končno začele poletne počitnice! Prva dva tedna sem bil v Sloveniji. Vsak dan sem se odšel kopat na bazen. Zatem sem bil 1 mesec v Bosni. Tam sem preživel idealne počitnice. Bil sem tudi na morju, a nisem prav dosti užival, saj smo imeli slabo vreme. Močno je pihal veter in padal dež. Slabo vreme me je pričakalo tudi prvi dan pouka. Kljub dežju smo s prijatelji po koncu pouka odšli v središče mesta »krstit fazančke«. Prvošolčke smo posuli z moko, jih polili z mlekom in kisom ali jih namazali z jajci.
        
Kadim, 2. C

Čeprav sem se počitnic zelo razveselil, sem bil zaradi slabega vremena veliko doma. Začel sem graditi pasjo uto, ki jo zdaj dokončujem. Dež nas na srečo ni spremljal na morju. Letovali smo na otoku Brač. Tam smo bili 8 dni, bilo je sončno in vroče, le 2-krat je ponoči padal dež. Čeprav sem se prvega šolskega dne malo bal, je bilo vse v redu, predvsem po zaslugi dobrega razrednika.

Klemen, 1. G

Med počitnicami sem delal v skladišču trgovine Lidl. Tu sem spoznal, kako pomembna je logistika za delo v skladiščih. V začetku avgusta sem z družino odšel na morje. Po morju sem dneve preživljal na igrišču s sošolci iz osnovne šole. Prvega šolskega dne sem se malo bal. Nisem vedel, kaj me bo čakalo za vrati nove šole. Ko sem spoznal sošolce in razrednika, sem uvidel, da tako hudo, kot sem se bal, pa spet ne bo.
                                                                                                                                              
Luka, 1. I

Počitnice sem preživel v tujini. S starši sem potoval po Makedoniji in Grčiji. V Slovenijo smo se vrnili šele teden dni pred pričetkom pouka. Čeprav mi je bilo prvi dan v novi šoli malo težko, mi je po nekaj dneh ta postala prijetna. Tudi s sošolci se dobro razumem. Učitelji so prijazni in strogi.

Boris, 1. I

Čeprav letos nisem bil na morju, sem na počitnicah zelo užival. Bile so izjemne. Dan pred pričetkom pouka sem se prijel za glavo in vzkliknil: »Ne!!!« Ves zamorjen sem s svojimi težavami »težil« tudi drugim. Prvi dan šole sovražim že zaradi zgodnjega bujenja, da ne omenjam še drugih muk. Naj šolsko leto čim prej mine …


Matic, 2. C


Ni komentarjev:

Objavite komentar